dimarts, 25 de desembre del 2012

Entrants de Nadal

En aquesta entrada m'agradaria ensenyar-vos tots els entrants que hem presentat avui pel dinar de Nadal.
Ma mare té dos germans i és per això que des de fa molt de temps que a casa de la meva tieta Mercè es prepara el sopar de la nit de Nadal, a casa meva es fa el dinar de Nadal i el dinar de Sant Esteve a la del meu tiet Pepe.


A ma mare, des de sempre, li han encantat els entrants i és per això que en fem en abundància. Com ella diu "fem tastets" així que mengem molt poquet de cada cosa, però amb molta varietat. Així que enguany hem acabat amb 10 entrants...
De plat principal hem fet Lluç a la crema amb cloïsses i de postres una Mousse de llimona i un Braç de gitano amb nata i fruits del bosc

Aquí van:

Boletes de foie i sèsam

Vol-au-vents amb cor de carxofa i formatge

Torrada de formatge de cabra i codonyat

Torrada amb truita de gambetes i llagostí

Cullereta tropical (gambetes + pinya + salsa rosa)

Cullereta de favetes i botifarra negra

Dàtils amb bacó i Saquets Thai

Vasets de crema de moniato

Vasets de crema de xampinyons

2 comentaris:

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Déi n'hi do! Us posareu les botes aquest any! Té tot una pinta deliciosa!! ^^

Un petonet

Viqui Mulet ha dit...

Són uns aperitius estupendos, i alguns molt fàcils de fer, i tampoc de grans despesses. gràcies`
Viqui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...